Rólunk

  A Wagner-Pharma Kft.-t 1993-ban alapítottuk. A cég a mai napig tisztán magyar tulajdon, és büszkék vagyunk rá, hogy mind a kutatás-fejlesztés,
  mind a gyártás, mind az értékesítés, és marketing területén magyar emberek munkájával járulunk hozzá a betegek gyógyulásához.
  A vállalatunk sikerének az is fontos eleme, hogy családunk tagjai a gyógyszergyártás, és a közgazdaság területén több évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik.
  Ezek mellett a fejlődésünket a folyamatos fejlesztések, beruházások is jellemzik.
  A cég székhelye Parádsasvár, de az iroda ahol a pénzügyi, gazdasági, adminisztratív tevékenység folyik Budapest központjában található. A gyártás és Partnereink ellátása a Bács-Kiskun megyei Kunfehértón felépített korszerű gyártó, raktározó és iroda épületeket is magába foglaló telephelyen történik, mely részben pályázati, és saját forrásokból megvalósult meg. Itt végezzük a gyógyszerekhez szorosan kapcsolódó járulékos munkákat is, mivel ide érkeznek a gyártáshoz szükséges alap-, segéd-, és csomagolóanyagok. Itt történik mindezek minősítése, felszabadítása és raktározása, valamint a késztermékek expediálása a gyógyszer-nagykereskedők felé. Ezáltal nemcsak a hazai, hanem az export piacok elérése is lehetővé válik.
  Ma már több mint 50 embert foglalkoztatunk.

  Alkalmasság

   Üzemünk a gyógyszergyártási engedély alapján szinte minden gyógyszerforma gyártására alkalmas:
   1. - Aszeptikus körülmények között sebhintőpor és szemkenőcs gyártás
   2. - Örvényáramú vagy fluidizációs granulálás és szárítás
   3. - Tablettázás és filmdrazsírozás
   4. - Kenőcsgyártás
   5. - Gépi csomagolás
   6. - Oldatkészítés, töltés

   Tevékenységünk

   1. - Törzskönyvezett gyógyszerek gyártása és forgalmazása
   2. - Táplálék kiegészítők gyártása és forgalmazása
   3. - Bérmunka szerződés keretein belüli gyártás, hatósági engedély keretein belül

   Gyártás

   1. - Hintőpor
   2. - Steril por (Sebhintőpor)
   3. - Kapszula
   4. - Tabletta
   5. - Granula
   6. - Kenőcs
   7. - Szemkenőcs
   8. - Cukor- és filmbevonatú drazsé
   9. - Oldat
   Számunkra fontos, hogy mindig korszerű termékekkel álljunk a betegek szolgálatába, így a kutatás- fejlesztést kiemelt feladatunknak tekintjük, ezáltal folyamatosan bővülő termékpalettánk segítik a gyógyulást. Elsősorban vény nélkül kapható, rendkívül kedvező árfekvésű generikus gyógyszereket gyártunk. Rendelkezünk mind Humán gyógyszergyártási engedéllyel, mind Állatgyógyászati Termékek Gyártási engedélyével, valamint a saját törzskönyvezett termékeink gyártása mellett vállaljuk multinacionálfis vállalatok termékeinek gyártását.