C-VITAMIN 1000 mg + FLAVONOID

Étrend-kiegészítő antioxidáns vitamin Red Fruit bioflavonoidokkal

A C-vitamin és a flavonoidok a legjelentősebb vízben oldható antioxidánsok, amelyek a gyümölcsök-zöldségek fogyasztása során általában együttesen kerülnek szervezetünkbe és egyidejűleg fejtik ki kedvező élettani hatásaikat.

A C-vitamin 1000 mg + Flavonoid filmtabletta ezért egy készítményben tartalmaz C-vitamint, valamint természetes bioaktív polifenolokban (flavonoidokban, antociánokban, fenolsavakban) gazdag áfonya-, szeder- és málnakivonatot.

A készítményben található C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló képességét, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, emellett hozzáadott flavonoid tartalma a vénákra gyakorolhat védő hatást.

C-vitamin

 1. - Fokozza a szervezet ellenálló képességét, hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
 2. - Segíti a kollagén képződést, ezáltal az idegrendszer, a bőr, ízületek, csontok, szív- és érrendszer egészségének megőrzését
 3. - Segít a mindennapi stressz és fáradékonyság csökkentésében (koenzim a karnitin és a kortikoszteroid szintézisben)
 4. - Fontos szerepe van egyes ásványi anyagok, köztük a vas, felszívódásában

Az áfonya-, szeder- és málnakivonat

 1. - Bizonyítottan a legjelentősebb antioxidáns aktivitású gyümölcskivonatok közé tartoznak (egyes in vitro vizsgálatokban teljes antioxidáns kapacitásuk nagyobb volt, mint pl. a narancsé, a brokkolié, vagy a répáé).
 2. - A flavonoidok javítják a vénás visszaáramlást, a kapilláris falak permeabilitását, így hozzájárulhatnak a visszeres panaszok csökkentéséhez.
 3. - A teljes antioxidáns kapacitáshoz a flavonoidok mellett jelentős hozzájárulást adnak a fenolsavak és más polifenolszármazékok, ami a gyümölcskivonat alkalmazását sokkal előnyösebbé teszi az izolált flavonoid-komponensekhez képest.

Hatóanyagok filmtablettánként

 1. - C-vitamin (aszkorbinsav): 1000 mg
 2. - Szárított áfonya-, szeder- és málnakivonat (red fruit powder): 20 mg
A C-vitamin 1000 mg + Flavonoid filmtabletta könnyen lenyelhető, komplex természetes, bioaktív, vízoldékony antioxidáns tartalmú, azonnal felszívódó, nagy hatóanyag-tartalmú filmtabletta, 60 db-os csomagolásban.

Kiszerelés: 60 db tabletta / doboz
Ajánlott adag: napi 1 tabletta

 1. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 2. OÉTI notifikációs szám: 14722 / 2014